Kuka

Olen Sini, intohimoinen ihminen, golfari, äiti, vaimo, insinööri, tuottaja, hyvinvointivalmentaja, joogaopettaja, TRE-ohjaaja, luontoyhteysohjaaja ja äänimaljahoitaja.

Olen herkästi innostuva ja utelias ihminen. Haluan oppia ja ymmärtää paremmin tämän oudon ihmislajin mielen, kehon ja sielun syövereitä sekä auttaa itseäni ja kanssa kulkijoita löytämään yhteyden itseensä, toisiinsa ja luontoon.  

Hyvinvointialan tutkinnot:
2014 PTHC® Health Coach, 2016 Ilmajoogaohjaaja, 2018  PTMT® Mental Trainer,
2019 Joogaopettaja (250h), 2020 sertifioitu TRE-ohjaaja, 2021 luontoyhteysohjaaja,
2022 Tiibettiläinen äänimaljahoitaja ja Soundhealing ohjaaja.

Alunperin olen viestintätekniikan insinööri (AMK) ja mainonnan ja markkinoinnin ammattilainen (MAT) ja työskennellyt 18-vuotta mainostoimiston hektisessä työympäristössä auttaen Suomen suurimpia yrityksiä menestymään. Nykyään toimin sekä työntekijänä että yrittäjänä ja nämä hyvinvointialan hommat toimivat hyvänä vastapainona työelämälle.

Kutsumukseni on auttaa yksilöitä ja työyhteisöjä voimaan paremmin muuttuvan maailman paineissa. Kokonaisvaltainen hyvinvointi lähtee siitä, että tuntee omat arvonsa ja elää niiden mukaisesti sopusoinnussa itsensä ja ympäristön kanssa. 

Jokainen meistä on ainutlaatuinen.  Haluan tukea sinua muutoksessa kohti terveempiä elämäntapoja ja auttaa löytämään iloa, inspiraatiota, energiaa ja hyvinvointia elämääsi.
Hyvinvoivana saat ihmeitä aikaan elämässäsi, työssäsi ja lähipiirissäsi.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään sinun tai tiimisi tarpeisiin sopiva valmennus tai palautumis- ja rentoutushetki joogan, äänimaljojen tai TRE-stressinpurkumenetelmän parissa.

Sini Karttunen
040 5946 901
hc@sinikarttunen.fi
Espoo